Foto:

Met kerstartikelen bewoners van Van Haarenstaete steunen

  •   keer gelezen

MARIAHEIDE | Amaliazorg Van Haarenstaete in Mariaheide is als ouderenzorgorganisatie extra voorzichtig in deze tijd waarin de coronabesmettingen landelijk flink oplopen. Daarom krijgt de traditionele kerstmarkt dit jaar een andere vorm. “Omdat wij graag kijken naar wat wél mogelijk is, vindt de kerstmarkt dit jaar digitaal en als drive-thru plaats. De opbrengst komt volledig ten goede aan het welzijn van de bewoners. Deze wordt besteed aan de aanschaf van een Inmu Dance”, aldus Debby Rijkers, Gespecialiseerd Medewerker Welzijn bij Van Haarenstaete.

De Inmu Dance brengt ritme en leven. De aanstekelijke steeds veranderende muziek nodigt uit om te bewegen. Deze is zeer geschikt voor mensen met dementie.
Rijkers legt uit: “Met uw aankoop tijdens de digitale kerstmarkt brengt u de aanschaf van de Inmu Dance dichterbij. Op de tijdelijke Facebookpagina met de naam ‘Kerstmarkt van Haarenstaete’ kunt u alle producten vinden die wij verkopen. Veel van de producten zijn samen met de bewoners gemaakt. U kunt via een persoonlijk bericht laten weten welk product u wilt kopen. Bijna elke dag komen er nieuwe producten online. Uw bestelling kunt u vervolgens op zaterdag 11 december tussen 10.30 en 13.00 uur tijdens een heuse drive-thru aan de voorzijde van ons pand aan de Pastoor van Haarenstraat 44 in Mariaheide ophalen. U kunt contant en met pin betalen. Alvast bedankt voor uw aankoop.”
De opbrengst van de kerstmarkt komt volledig ten goede aan het welzijn van de bewoners.

Meer berichten