<p>Suze en Josephine gaan de quiz geven.</p>

Suze en Josephine gaan de quiz geven.

Industry Bioscoop Veghel houdt een ‘Film Pubquiz’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Industry Bioscoop Veghel houdt op vrijdag 14 januari een ‘Film Pubquiz’. De online quiz begint om 20.00 uur. “In vijf rondes testen we jullie filmkennis”, aldus Suze en Josephine die de quiz gaan geven. De bioscoop op de Noordkade in Veghel is in verband met de huidige coronamaatregelen nog gesloten.

“Weet jij alles van films of heb je gewoon zin in gezellig avondje met vrienden? Misschien wordt jouw team de winnaar van de Film Pubquiz van Service Bioscoop Industry. Van klassiekers tot moderne blockbusters, in vijf rondes testen wij jullie filmkennis”, laten Suze en Josephine weten. Ze beloven dat alle deelnemers aan de quiz weer helemaal up to date zijn wanneer de bioscopen weer opengaan. “Bovendien maken jullie ook nog eens kans op te gekke prijzen. Schrijf je dus snel in voor 10 januari en zorg dat je laptop klaar staat. Het is uiteraard een online quiz. De antwoorden kunnen eenvoudig worden ingediend en meteen door ons worden gecontroleerd”, vertellen de dames.

Avondvullend programma
Voor meer informatie en het inschrijven ga naar: veghel.industrybioscoop.nl/webshop/Film-Pubquiz. Daar is ook meer informatie te vinden. Deelname kost 20 euro per team. “
De quiz bestaat uit een avondvullend programma waar jij met je team in deze saaie lockdown toch een leuke avond kan beleven”, besluiten Suze en Josephine.

Voor meer informatie en het inschrijven klik hier.

Meer berichten