<p>De campagne gaat van start in Boerdonk.</p>

De campagne gaat van start in Boerdonk.

(Foto: )

CDA Meierijstad start campagne met ophangen banners

  •   keer gelezen

VEGHEL | CDA start de verkiezingscampagne, Meierijstad breed, op 15 januari om 8.45 uur. Jan Goijaarts, lijsttrekker van het CDA, geeft het startsein voor de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. De campagne start met het ophangen van de eerste kandidaat banner op de Boerdonksedijk 23a in Boerdonk.

In de bekende groene jassen en met een grote Fendt trekker met platte wagen zal het CDA heel Meierijstad gaan voorzien van banners. Op iedere toegangsweg in Meierijstad komt een persoonlijke banner te hangen van een plaatselijk CDA-kandidaat raadslid. Jan Goijaarts zal alle kandidaten op locatie hun persoonlijke flyer overhandigen. Met deze overdracht kunnen de kandidaten hun persoonlijke standpunten gaan uitdragen.

“Omstreeks 9.35 uur zijn we in Veghel op de Erpseweg tegenover bouwbedrijf van de Ven. Rond 12.45 uur arriveren we in Schijndel op de Eerdsebaan ter hoogte van Wanrooij Hout. Om 17.30 hopen we de laatste banner te hangen nabij de Dommelbrug in Nijnsel”, laten ze bij het CDA weten.

Alle CDA-kandidaten presenteren zich met een persoonlijke boodschap en flyer op de CDA website onder het kopje mensen / kandidatenlijst 2022: www.cda.nl/noord-brabant/meierijstad.

Meer berichten