De Proeffabriek in Veghel.
De Proeffabriek in Veghel. (Foto: )

Goede voornemens en grote plannen in De Proeffabriek

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het nieuwe jaar is begonnen en ondanks de huidige coronamaatregelen barsten de ondernemers in De Proeffabriek van ambitie. Wij vroegen een viertal naar hun doelen en voornemens voor 2022.

Waar hebben jullie de afgelopen tijd veel aandacht en energie ingestoken?

Heskia Dil van Wijndivas:
Als nieuwe zaak in de Proeffabriek waren twee dingen voor ons erg belangrijk: bekend worden in Veghel en omgeving en onderdeel worden van het ‘Noordkade-team’.
Wij willen er voor iedereen zijn, of je nu gewoon een lekker makkelijk wijntje van de tap wil of wanneer je op zoek bent naar een mooie wijn voor dat speciale moment.

Jeroen Verlind van PLANK:
In een nieuw design van onze borrelboxen en daarbij het vullen van de borrelboxen met de diverse kerstgeschenken die wij hebben mogen maken.

Ton Verhoeven van Pieperz:
Het ontwikkelen van nieuwe producten zoals friet heisa pulled porc van buitengewone varkens en we zijn op zoek gegaan naar het beste broodje, samen met Jan van Leur, om deze pulled porc op te serveren.

Tine van der Doelen en Marjan van Venrooij van Trendsetters:
Afgelopen periode hebben we veel aandacht besteed aan de doorontwikkeling van ons assortiment. Denk daarbij aan het hanteren van hoogwaardige kwaliteitsmerken vazen en potten en een mooi assortiment zijden- en droogbloemen.

Wat zijn de doelen/voornemens voor 2022?

Heskia:
Voor 2022 is ons doel dat iedereen die aan wijn denkt dan ook meteen denkt: ‘Ik ga gezellig naar Wijndivas’. Om een flesje te kopen voor thuis of om een glaasje te drinken in de gezelligheid van onze winkel. In 2022 hebben we het voornemen om veel gezellige events en wijnproeverijen te organiseren. Daarnaast willen wij nog meer samenwerken met de andere ondernemers in De Proeffabriek en op de Noordkade. Om zo met z’n allen ‘dé go-to locatie’ van Veghel en omstreken te worden.

Jeroen:
Ons doel is om zoveel mogelijk mensen culinair te kunnen laten genieten, zowel in onze bistro als de traiteur.

Ton:
Nog smakelijker, beter en gastvrijer!

Tine en Marjan: 
We willen de consument ieder seizoen weer verrassen met producten en bloemwerk van hoog niveau. 

Meer berichten