Speelleercentrum ‘t Heibosch krijgt nieuwe naam: De Pionier

  •   keer gelezen

VEGHEL | Partou Kinderopvang, Nijntje Pluis SPV en ‘t Heibosch Basisonderwijs vormen samen: Speelleercentrum de Pionier. 

Minet Peters, directeur, licht graag toe waar het centrum staat: “Binnen speelleercentrum De Pionier werken we als team intensief samen om kinderen een ononderbroken ontwikkelingslijn te laten doorlopen. We doen dit omdat we erin geloven dat dit de beste voorbereiding is op een wereld, waarin de kansen en mogelijkheden voor het oprapen liggen. De nieuwe naam hebben we gebaseerd op ‘Zien en gezien worden’.”

In het Speelleercentrum is uitgesproken om ieder kind maximaal te helpen om de sterkste Ik te worden.
Minet verwoordt dat als volgt: “Je leert jezelf, de ander en de wereld kennen door kijken, onderzoeken, ontdekken en spelen. We zien het welbevinden en de betrokkenheid als voorwaarden voor de ontwikkeling van kinderen en we hebben veel vertrouwen in de wils- en groeikracht van kinderen. We beschouwen de ouders als partners. We willen prikkelen, de nieuwsgierigheid van kinderen stimuleren en kinderen de ruimte geven om te ervaren en vooral te pionieren”, aldus de directeur. 

Meer berichten