Foto:

Elde College deuren online geopend

  •   keer gelezen

SCHIJNDEL | Het Elde College ontdekken en beleven: dat staat centraal tijdens de online open dagen die de school organiseert. De voorbereidingen voor de tweede editie van de Elde Experience zijn in volle gang. Op 21, 23 en 30 januari hoopt de school dan ook weer veel geïnteresseerden online te zien.  

Vorig jaar vond de eerste editie van de Elde Experience plaats. Net zoals dit jaar kon door corona het Open Huis fysiek niet doorgaan waardoor de school een andere oplossing heeft bedacht. In een razendsnel tempo is een compleet nieuwe website opgezet waar de school leerlingen, ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden online welkom heette.

Tijdens de online open dagen kunnen leerlingen van de basisschool en hun ouders/verzorgers informatie opdoen over de school en lessen. Deze informatie staat op een plattegrond waarop foto’s en video’s te zien zijn. Daarnaast is het mogelijk om docenten en leerlingen te ontmoeten en worden er activiteiten georganiseerd zoals workshops, live events, meet & greets en challenges. 

Het ziet ernaar uit dat het op korte termijn ook weer mogelijk is om de deuren echt open te zetten en leerlingen samen met hun ouders/verzorgers te ontvangen. Bijvoorbeeld tijdens individuele rondleidingen of bij minilessen en CoolCampus activiteiten. De inschrijving voor deze activiteiten staat tijdens het online Open Huis al open. Daarnaast is het altijd mogelijk telefonisch contact op te nemen met de receptie 073-8200 400 of een bericht te sturen naar ikwilnaar@eldecollege.nl.

Meer berichten