De cover van het boek geschreven door Veghelaar Anne van der Rijdt.
De cover van het boek geschreven door Veghelaar Anne van der Rijdt. (Foto: )

Anne (21) heeft een boek geschreven en is bezig met deel twee

  •   keer gelezen

VEGHEL | Schrijfster Anne van de Rijdt (21) uit Veghel vindt niets fijner dan knus in een hoekje wegkruipen om te doen wat ze het liefste doet: schrijven. Drie jaar geleden kwam haar eerste boek uit. Ze is momenteel hard aan het werk om een vervolg op haar boek te schrijven. In deze moeilijke tijd biedt ze haar lezers de kans om zich te verliezen in haar verhalen en even het dagelijks leven te ontglippen. “Om straks deel twee te snappen, moet men wel eerst deel 1 Vrienden: liefde, school en avontuur gelezen hebben”, legt Anne uit.

Waar gaat Vrienden: liefde, school en avontuur over?
Anne: “Tien vrienden, tien verschillende karakters, één familie. Haat, liefde, muziek, spanningen en ruzies. Normaal tienerdrama dus. Als de vriendengroep hoort dat een van hen gaat verhuizen besluiten ze om een verrassing voor haar te verzinnen maar die loopt niet als gepland.
De middelbare school is voor jongeren al moeilijk genoeg maar de vriendengroep krijgt te maken met geheugenverlies, ruzies, ongelukken en een gemene lerares.”

Bestellen
Hoe gaan de vrienden hier mee om? Komt het nog goed of zal alles veranderen? De antwoorden staan in het boek van Anne.
Het boek is online te bestellen via: www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=9156. De verzend- en verwerkingskosten zitten bij de prijs inbegrepen.

Meer berichten