Recover op het podium van Fabriek Magnifique.
Recover op het podium van Fabriek Magnifique. Foto: Sef Gruijters
VIDEO

ReCover op het podium van De Afzakkerij

Kunst en cultuur 518 keer gelezen

VEGHEL | In Cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel is op zondag 6 februari om 15.00 uur een live optreden van de Veghelse formatie ReCover. Zij spelen aantrekkelijke covers van bekende hits. Van rock tot funk, van pop tot ballads, alles met een speciaal ReCover sausje. Het optreden begint om 15.00 uur, de zaal is open om 14.00 uur en de toegang is gratis. Voor entree wordt een coronatoegangsbewijs gevraagd. Vanwege de beperking in het maximaal toegestane aantal bezoekers geldt vol is vol.

ReCover is een negen-koppige band bestaande uit ervaren muzikanten. Begonnen als Inky Inc in 2001 met gitarist Karel Bravenboer als een van de grondleggers. De wisselende samenstelling van de band in de loop der jaren heeft geen invloed gehad op de kwaliteit en het enthousiasme tijdens optredens. Als je vraagt wat nu typisch ReCover is, dan zijn het de verschillende stijlen die moeiteloos door de band gespeeld worden. Zangers, zangeressen, blazers en percussie staan garant voor een breed scala van muzieksoorten en meerstemmigheid.


De band bestaat uit: Anouk (lead vocals), Alexandra (backing vocals), Hans (trombone), Eric (trompet), Peter (saxofoon), Michel (keys & backing vocals), René (drums), Karel (gitaar), Jeffrey (basgitaar & backing vocals).
ReCover speelde ook op Fabriek Magnifique 2018, het driedaagse Food & Art Festival in Veghel. De band was toen de afsluitende act op het hoofdpodium.

Recover op het podium van Fabriek Magnifique.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant