Steven Harks moest als 44ste het programma verlaten.
Steven Harks moest als 44ste het programma verlaten.
+ VIDEO

Harks is niet De Alleskunner, maar wel ‘enorm trots’ op zijn prestatie

Algemeen 1.841 keer gelezen

VEGHEL | Steven Harks heeft afgelopen vrijdag het SBS6-programma De Alleskunner als 44ste moeten verlaten. “Ik ben enorm trots op mezelf, want ik heb gestreden tot het eind. Helaas was het voor mij tijd om afscheid te nemen. Het in elkaar zetten van een krukje was voor mij niet weggelegd”, vertelt de Veghelaar.

Harks blikt terug op een geweldig avontuur. “Ik heb veel lieve mensen leren kennen en kijk terug op een enorm leuke tijd.” Al bijna zeven maanden wist de feestzanger dat hij 44ste zou worden, alleen hij mocht niks zeggen. “Dat was super moeilijk, omdat ik er zo enthousiast over was. Ik heb vrijdag wel een traantje weggepinkt. Het was een bijzonder avontuur. Ik had niet verwacht de top 50 te halen. Net als verschillende familieleden overigens, zoals mijn opa Henk. Iedereen is super trots op mij”, aldus Harks. 


Hier gaat het mis voor Harks.

Nieuwe single
De Veghelse feestzanger verliet het tv-programma in stijl. Hij legt uit: “Ik kan dan wel geen Ikea krukje in elkaar zetten, maar een feestje maken kan ik wel. Er werd een liedje van mij gedraaid toen ik naar huis werd gestuurd. Dat maakte voor mij de exit wat minder erg. Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor het kijken en de support die ik elke week weer opnieuw heb mogen ontvangen.” 

De nieuwe single van Harks is hieronder te beluisteren.


Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant