De deelnemers op een rijtje.
De deelnemers op een rijtje. Foto: Angelique van Haaren

Voorbereidingen Fight Cancer Night 2022 zijn gestart

Algemeen 1.006 keer gelezen

BOERDONK | De voorbereidingen van de Fight Cancer Night 2022 in Boerdonk zijn gestart. De zestien deelnemers hebben op zondag 13 februari kennis gemaakt met elkaar, de trainers en de kickbokssport.

De Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers of deelnemers namens een bedrijf samen strijden tegen kanker. Ook dit jaar is het streven om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika & Fight Cancer. Met de recordopbrengst van 2021 in het achterhoofd ligt er een mooie uitdaging.

Er zijn zestien deelnemers en daarmee zit het evenement tjokvol. “We hebben zelfs al een aantal geïnteresseerden teleur moeten stellen helaas. Met tien mannelijke deelnemers en zes vrouwen hebben we ook een zeer gevarieerd gezelschap van boksers. Kortom, ook dit jaar belooft de Fight Cancer Night een groot spektakel te worden op zaterdag 3 september 2022”, vertelt Antoon Donkers namens de Organisatie Fight Cancer Night.
De fighters komen uit verschillende dorpen in de omstreken. Zo hebben ze deelnemers uit Boekel, Berlicum, Beek en Donk, Boerdonk, Erp, Mariaheide, Uden, Handel, Vorstenbosch, Zijtaart en Veghel.

Meer informatie is te vinden op: www.fightcancernight.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant