Afbeelding
Foto: Gabor Heeres
UPDATE

Schoonheidssalon en wooncomplex in Veghel beschoten, geschrokken buurtbewoner: ‘Ik werd er wakker van’

Algemeen 6.506 keer gelezen

VEGHEL | De politie meldt dat er dinsdagochtend rond 06.00 uur kogelinslagen zijn aangetroffen in een pand aan de Vondelstraat in Veghel. Het gaat om een bedrijfspand waar schoonheidssalon Aura Esthetics zit. “We zijn momenteel aan het uitzoeken wat hier precies is gebeurd”, aldus de politie. 

Er zijn kogelinslagen waargenomen in een bedrijfspand en wooncomplex. “Vooralsnog zijn er twee kogelinslagen aangetroffen. Een inslag in het bedrijfspand en een in de deur van de algemene ruimte naar een woningcomplex”, laat de politie weten. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er ‘nog geen zicht is op een of meerdere daders’. Ook over een motief is nog niks bekend.

Ramen ingegooid
Een van de buurtbewoners laat weten dat hij om 04.55 uur twee harde schoten heeft gehoord. “Ik werd er wakker van en heb nog uit het raam gekeken, maar ik zag niks. Ook geen auto. Het leken wel schoten, want het ging superhard en snel na elkaar. Achteraf blijken het dus inderdaad kogels te zijn geweest. Al had ik toen niet meteen door dat het zo dichtbij was”, aldus een omwonende.
Een maand geleden zijn de ramen van de schoonheidsspecialiste al eens ingegooid geweest. Het is dus niet het eerste incident bij het bedrijfspand in de Vondelstraat,

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant