Peter Verkuijlen is de trotse lijsttrekker van Gemeentebelang Meierijstad.
Peter Verkuijlen is de trotse lijsttrekker van Gemeentebelang Meierijstad.
VIDEO

Interviews met lijsttrekkers van de grote winnaars en twee grootste partijen: ‘Hoe wij campagne voeren, is ons geheim’

Algemeen 1.074 keer gelezen

VEGHEL | De gemeenteraadsverkiezingen zitten erop. Een aantal partijen keerden tevreden huiswaarts. Wij spraken met de grote winnaars Jan van Burgsteden (VVD) en Peter Verkuijlen (Gemeentebelang) en met de lijsttrekkers van de twee grootste partijen Rik Compagne (HIER) en Jan Goijaarts (CDA).

CDA
CDA is tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Meierijstad de grootste partij geworden. Toch waren ze niet heel euforisch. De politieke partij leverde namelijk twee zetels in. Wij spraken met lijsttrekker Jan Goijaarts.

Interview met Jan Goijaarts (CDA):

HIER
HIER is tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Meierijstad de op een na grootste partij geworden. Toch hadden ze stiekem gehoopt op meer. De politieke partij bleef steken op vijf zetels. Dat kan voor Compagne wel genoeg zijn om wethouder te blijven.

Interview met Rik Compagne (HIER):

VVD
VVD mag samen met Gemeentebelang Meierijstad worden gezien als de winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen in Meierijstad. De politieke partij van lijsttrekker Jan van Burgsteden had drie zetels en steeg naar vijf stuks. Van Burgsteden is blij met het resultaat.

Interview Jan van Burgsteden (VVD):

Gemeentebelang
Gemeentebelang Meierijstad is dé verrassing van de gemeenteraadsverkiezingen in Meierijstad. Peter Verkuijlen had één zetel en heeft er nu drie. Een ongekend succes voor de spraakmakende lijsttrekker van de lokale politieke partij.

Interview met Peter Verkuijlen:


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant