Mirjam Kooistra en oud-voorzitter van het PieterBrueghelHuis Fer van Campen.
Mirjam Kooistra en oud-voorzitter van het PieterBrueghelHuis Fer van Campen.

Mirjam Kooistra vertrekt bij het PieterBrueghelHuis

Algemeen 1.267 keer gelezen

VEGHEL | Mirjam Kooistra, één van de coördinatoren bij het PieterBrueghelHuis, gaat hen per 1 april verlaten. “Om de continuïteit te borgen hebben we ervoor gekozen de ontstane vacature in te vullen met uitbreiding van uren bij de huidige twee coördinatoren, Karin Cornelissen en Trudy van Daatselaar”, aldus het PieterBrueghelHuis.

Zij hervatten: “Wij waarderen Mirjam’s inzet en zijn dankbaar hoe zij, vanaf de opbouwfase van ons burgerinitiatief, een belangrijke bijdrage geleverd heeft om het gedachtegoed van het PieterBrueghelHuis uit te dragen in Meierijstad en daarbuiten. We zijn blij dat Karin en Trudy beiden enthousiast op ons voorstel hebben gereageerd en gezamenlijk de regie willen gaan nemen zodat we deze twee vertrouwde gezichten van het PieterBrueghelHuis nog meer zullen gaan zien. We zijn overtuigd met Karin en Trudy een solide basis te hebben om de komende jaren het PieterBrueghelHuis nog verder gestalte te geven, verbindingen te leggen en mooie projecten op te zetten met het doel nog meer mensen de weg naar ‘de Huiskamer van Veghel’ te laten vinden.” 

Afsluiting
Mirjam is wel betrokken gebleven bij de organisatie tijdens het vijf-jarig jubileum van het PieterBrueghelHuis van 15 tot en met 22 mei. “Het op deze manier samen invulling geven aan dit lustrum zien wij als een mooie afsluiting van onze samenwerking. Wij danken Mirjam voor haar inspanningen, inbreng en betrokkenheid in al die jaren en wensen haar een mooie toekomst, in werk en privé, met wat zij in het PieterBrueghelHuis steeds heeft uitgedragen: ‘Aandacht voor geluk’”.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant