Als gevolg van de investering gaan Jumbo en Gorillas nauwer samenwerken.
Als gevolg van de investering gaan Jumbo en Gorillas nauwer samenwerken.

Familie Van Eerd neemt financieel belang in Gorillas

Algemeen 4.154 keer gelezen
VEGHEL | Mississippi Ventures, het investeringsfonds van ‘Jumbo familie’ Van Eerd neemt een financieel belang in online bezorgdienst Gorillas. Als gevolg zullen Jumbo Supermarkten en Gorillas het partnership dat zij eerder dit jaar sloten verder versterken. 

De komende weken zal ook de financiële investering van Mississippi Ventures in Gorillas worden gedaan. De partijen maken geen financiële details bekend over de transacties. Gorillas wordt verder ook voor meerdere jaren co-sponsor van wielerploeg Team Jumbo-Visma, Jumbo gaat de magazijnen van Gorillas in Nederland en België beleveren met producten en de twee bedrijven werken aan meerdere initiatieven om de strategische samenwerking verder uit te breiden, zoals door middel van co-locatie in binnensteden.

Belangen bij samenwerking

Ton van Veen, CFO bij Jumbo, legt hun belang in de samenwerking uit: “Bij Jumbo zien we veel potentieel in instant bezorging, waarmee we nieuwe klantengroepen in de grote steden kunnen aanboren. Verdere uitbreiding van onze samenwerking, waaronder het aanbieden van de snelle bestelservice van Gorillas via onze eigen online kanalen, wordt op dit moment samen met Gorillas uitgewerkt.” Sadik Cevik, General Manager van Gorillas Nederland: “Nederland is een belangrijke markt voor Gorillas. Het is daarom van grote waarde om intensief samen te werken met een bedrijf als Jumbo dat de markt goed kent en altijd vooruit denkt en naar de toekomst kijkt.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant