Zondagochtend gingen de deelnemers aan de slag.
Zondagochtend gingen de deelnemers aan de slag.

Voorbereidingen Fight Cancer Night in volle gang

Algemeen 266 keer gelezen

BEEK EN DONK | Organisatie Fight Cancer Night is druk bezig met de voorbereidingen van Fight Cancer Night 2022. Het evenement vindt plaats op zaterdag 3 september in Boerdonk, maar zondagochtend was er alvast een voorproefje. Er was een grote opkomst bij de gezamenlijke bootcamp bij LifeStyleCenter Laarbeek in Beek en Donk.

De organisatie vertelt: “Nu corona achter de rug lijkt hebben alle boksers het volste vertrouwen dat het evenement in 2022 gewoon door kan gaan. Dat vertrouwen werd ook uitgestraald tijdens de zondagochtendtraining op 27 maart. Locatie was het bootcampterrein van LifeStyle Center Laarbeek in Beek en Donk. Onder bezielende (bege)leiding van Cindy, werkzaam als bootcampinstructice, werden de deelnemers aan de vierde editie van de Fight Cancer Night op het terrein ruim een uur onder handen genomen. Een intensieve training op een heerlijk maar frisse zondagochtend. Nadat ze boksers sinds ruim een maand serieus met de voorbereiding waren begonnen was dit een welkome afwisseling. Zeker niet minder inspannend maar juist ook om op een andere manier je spieren te trainen en conditie te testen. Fysiek vooruitgang is al duidelijk bij de boksers en dat is ook één van de redenen natuurlijk om aan dit evenement mee te doen. Ze hebben nog vijf maanden voor de boeg hebben om in topconditie te komen.”

Meer info
Voor meer informatie en een actueel overzicht van alle deelnemers kun je kijken op fightcancernight.nl. Ook kun je daar de deelnemers sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika en Fight Cancer. Als je dan nog vragen hebt kun je ook mailen naar info@fightcancernight.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant