Bij FM Cafee kun je workshops over theater, mozaïek en verhalen vertellen volgen.
Bij FM Cafee kun je workshops over theater, mozaïek en verhalen vertellen volgen.

Fabriek Magnifique komt naar je toe met FM Cafee

Algemeen 586 keer gelezen

VEGHEL | Het festival Fabriek Magnifique vindt dit jaar voor de tiende keer plaats. De organisatie vertelt: “Dat jubileum vieren we graag met heel Meierijstad. Daarom komt Fabriek Magnifique naar je toe. Met het FM Cafee bezoeken we alle dorpen in Meierijstad.” Het thema van het festival is ‘tijd’.

Ze vertellen verder: “Festival Fabriek Magnifique brengt mensen samen. Jong en oud, amateur en professional, van zang tot beeldhouwen. Houd jij van nieuwe ontmoetingen, een feestje, kunst, cultuur en creativiteit? Geniet je ervan zelf op te treden of wil je liever achter de schermen staan? Kom dan naar het FM Cafee van festival Fabriek Magnifique. Tijdens het FM Cafee krijg je een inkijkje in wat Fabriek Magnifique zo bijzonder maakt. Je kunt deelnemen aan workshops over podiumkunst (theater), beeldende kunst (mozaïek) en de kunst van verhalen vertellen. Een mini-festival dus. En we horen graag ook jouw ideeën.”

Locaties
Het FM Cafee is op maandag 11 april van 19.30 tot 21.30 uur in de bibliotheek in Veghel en op vrijdag 13 mei in Nijnsel in het Dorpshuis aan de Oude Lieshoutseweg 7. In verband met mogelijke wijzingen vraagt de organisatie je je van tevoren op te geven. Meer informatie vind je op fabriekmagnifique.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant