Er zijn twee mooie avondvullende programma's samengesteld voor het festival.
Er zijn twee mooie avondvullende programma's samengesteld voor het festival.

Comedy festival in De Brink, tonpraters en stand-up

Algemeen 627 keer gelezen

EERDE | De Brink Eerde presenteert op zaterdag 7 en zondag 8 mei een comedy festival. De organisatie vertelt: “Grote namen zullen de revue passeren met de leukste tonpraters en stand-up comedians.”

Op de zaterdagavond vanaf 20.15 uur gaat het kletspraat-festijn van start. “De allerbeste tonpraters komen hun beste grappen brengen. Je mag de volgende tonpraters verwachten: Arian Compen (meervoudig winnaar van De Goeie Toon), Berry Knapen (meervoudig Brabants Kampioenschappen), Rob Scheepers uit Helmond (meervoudig finalist De Keiebijters Kletstoernooi) en Dirk Kouwenberg (Winnaar De Keiebijters Kletstoernooi). Als klap op de vuurpijl is er ook nog een bonus act. Wie dat zal zijn gaan we nog even niet verklappen.”

Kings of comedy
De zondagavond staat in het teken van ‘kings of comedy’. De avond is gevuld met, onder andere, Arie Koomen van de Lama’s en Steven Brunswijk. “De allerbeste comedians van ons land komen met alle liefde het podium betreden. Een avondvullend programma met diverse comedians die bekend zijn van o.a De Lama’s, Comedy Central, BNN/VARA, Ranking the Stars, Jensen, Lowlands en Paaspop. Na de show is er nog genoeg ruimte om na te genieten onder het genot van een drankjeDe avond zal ca. 19.00 uur beginnen.”

Tickets
Beide avonden is de horeca vooraf al geopend voor een lekker drankje. Halverwege de show is er een pauze. Prijs per ticket is inclusief reserveringskosten. Tickets voor de zaterdag zijn te bestellen op ticketkantoor.nl/shop/070522, tickets voor de zondag vind je op ticketkantoor.nl/shop/080522.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant