ZijtaartZoo opent op 30 april en 1 mei haar deuren.
ZijtaartZoo opent op 30 april en 1 mei haar deuren.

De Zijtaartse Toneelvereniging maakt er een ‘dolle beestenboel’ van

Algemeen 609 keer gelezen

ZIJTAART | De Zijtaartse Toneelvereniging brengt zaterdag 30 april en zondag 1 mei Dolle Beestenboel ten tonele. De toneelvereniging laat weten: “Een doldwaze komedie geschreven door Henk Roede en geregisseerd door Jeroen van den Boom. Speciaal voor deze gelegenheid wordt MFA ’t Klooster omgetoverd tot ZijtaartZoo; een dierentuin zoals geen andere.”

“De afgelopen twee jaar moest ZijtaartZoo helaas gesloten blijven vanwege Corona”, aldus de toneelvereniging. “Maar deze tijd heeft het personeel van deze speciale dierentuin goed benut en is er hard gewerkt aan de nieuwe dierenverblijven. Speciaal voor de feestelijk opening verwacht de directie van de dierentuin een bezoek van Z.M. Koning Willem-Alexander om de openingshandeling te verrichten van het ultramoderne nieuwe apenverblijf. Een laatste inspectie zal uitwijzen of dit koninklijke bezoek inderdaad plaats gaat vinden. Of het personeel wel allemaal gekwalificeerd is voor hun taken en of de dieren allemaal in hun onderkomen blijven zitten is maar zeer de vraag, maar een dolle beestenboel wordt het zeker.”

Praktisch
De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 30 april en zondag 1 mei. Kaarten zijn verkrijgbaar via zijtaartsetoneelvereniging@outlook.nl, via Yvonne van den Boom op 06 48 07 17 69 (bellen op appen) en voor aanvang aan de kassa. Kaarten kosten 10 euro inclusief één consumptie. De zaal opent om 19.30 uur en de voorstelling start om 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant