Afbeelding

Muziekvereniging Meierijstad huldigt Jan Sijbers voor 60 jaar lidmaatschap

Algemeen 669 keer gelezen

EERDE | Tijdens een uitwisselingsconcert van fanfare NJA uit Sint-Oederenrode en Muziekvereniging Meierijstad in Eerde is Jan Sijbers gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap van Muziekvereniging Meierijstad. Voorzitter van de muziekvereniging, Wim Beeks, verraste Jan en zijn vrouw Maria met deze huldiging. Jan is eigenlijk al 62 jaar lid, maar door de pandemie was er nog geen geschikt moment om hier aandacht aan te besteden.

Op 1 januari 2020 was Jan 60 jaar lid. Zijn muzikale carrière is gestart toen hij lid werd van Harmonie Sint Antonius van Padua in Nijnsel. Eerst als slagwerker en daarna ontwikkelde hij zijn interesse voor de trompet. 60 jaar geleden was de familie Sijbers een belangrijke pijler binnen de vereniging en dat is altijd zo gebleven. De vereniging laat weten: “Jan Sijbers is een loyaal en flexibel lid, de vereniging kan altijd op hem rekenen. In het bijzonder voor de Oud IJzer actie die de vereniging al jarenlang uitvoert. Jan is als eerste aanwezig en gaat als laatste naar huis. Deze 62-jarige carrière verdient de felicitaties en de vereniging hoopt nog vele jubilea te mogen vieren.”

Uitwisselingsconcert
“In een goed gevulde zaal De Brink in Eerde heeft het publiek, maar ook de muzikanten van beide verenigingen, genoten van een heerlijke avond met sfeervolle muziek op hoog niveau”, aldus de vereniging. “Beide verenigingen hebben het publiek een afwisselend programma aangeboden wat zeer gewaardeerd werd. Muziek raakt en verbind en dat heeft iedereen enorm gemist. Met deze mooie uitwisseling hebben we een begin gemaakt van nog vele mooie muzikale momenten.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant