'De muziek van Loïs Lane leeft na al die jaren nog steeds voort.'
'De muziek van Loïs Lane leeft na al die jaren nog steeds voort.'

Win kaarten voor 70’s 80’s 90’s Disco Night met Loïs Lane

Kunst en cultuur 853 keer gelezen

UDEN | Boogie Nights verzorgt op vrijdag 10 juni een 70’s, 80’s, 90’s Disco Night bij theater Markant. Boogie Nights zorgt met de Landelijke bekende dj’s Rob Spijker (ID&T, SLAM FM) en Yuri Verstappen (Radio Veronica) voor de beste muziek uit de 70’s, 80’s en 90’s en de originele videoclips uit die tijd op een megascherm. Het Udens Weekblad mag 3x2 kaarten weggeven voor dit feestje.

Ook wordt er gedraaid door de dj’s Kim en Simone: Kimono. “Van kroeg tot festival, hun energie en heerlijke muziek werkt aanstekelijk”, aldus de organisatie. “Lekker losgaan op de lekkerste funk, disco en (Neder-)pop platen uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Van Bee Gees naar Doe Maar, van Snap naar Tina Turner en van Kool & The Gang naar Abba. Alle hits komen voorbij, met de originele videoclips op groot scherm. Hoogtepunt in het programma is het live-optreden van Loïs Lane. De popsensatie uit de jaren 80 scoorde in korte tijd hits als ‘My Best Friend’, ‘It’s the first time’ en ‘Amsterdamned’. Met hun grootste hits als rode draad brengt Loïs Lane met live band een mix van oude en nieuwe songs ten gehore.”

Winnen
We mogen 3x2 tickets weggeven voor deze Disco Night. Wil je kans maken? Stuur dan je naam, woonplaats en telefoonnummer naar redactie@udensweekblad.nl. Wie weet maken we jou blij! Wil je zeker zijn van een ticket? Koop dan nu een early bird ticket voor 16,50 euro. Een regulier ticket kost 20 euro. Kaarten zijn te koop via markantuden.nl, telefonisch via 0413 25 61 10 of via het informatiepunt. De avond begint om 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant