<p>De gezellige setting in Erp.</p>

De gezellige setting in Erp.

(Foto: )

Zand en Zo. in Erp eindelijk terug voor negende editie

  •   keer gelezen

ERP | Na twee lange jaren wachten is het eindelijk weer zover. 17, 18 en 19 juni vindt de negende editie van Zand en Zo. plaats op het Hertog Janplein in Erp. Vertrouwde onderdelen als beachsoccer en beachvolleybal staan weer op het programma. Ook wordt dit jaar een nieuw onderdeel geïntroduceerd, beach padel.

Met frisse moed zijn de eerste voorbereidingen voor de negende editie van Zand en Zo. inmiddels van start gegaan. Twee jaar lang heeft het Erpse strand er verlaten bijgelegen, maar nu is het weer tijd om te knallen.
Het weekend wordt vrijdag 18 juni geopend met de derde editie van het Zand en Zo. Bedrijventoernooi. Verschillende bedrijven gaan de strijd met elkaar aan om te beslissen wie er samen met zijn collega’s vandoor gaat met de felbegeerde Bedrijvencup. De avond zal uiteraard afgesloten worden met een gezellige borrel.

Beach padel
Op zaterdagochtend is het traditiegetrouw de beurt aan de jeugd om het reguliere toernooi te openen. In de middag staan beach soccer en beach padel op het programma. Beach padel is een nieuw onderdeel dit jaar. Het is de snelst groeiende beachsport ter wereld en kan daarom dus niet ontbreken op het Erpse zand.
Zondag staat dit jaar volledig in het teken van beachvolleybal. Zowel de dames als de heren kunnen zich hiervoor inschrijven. Het damestoernooi is dus niet zoals gebruikelijk over twee dagen verdeeld, maar wordt in één dag gespeeld.

Inschrijven
Wil je graag meedoen? Ga dan naar www.zandenzo-erp.com en schrijf je in. Op de site is ook meer informatie te vinden.

Meer berichten