<p>De donaties worden geteld.</p>

De donaties worden geteld.

(Foto: )

Bijzonder mooie opbrengst GDW Veghel: 76.900 euro

  •   keer gelezen

VEGHEL | In april was de zesde editie van de Goede Doelen Week Veghel (GDW Veghel). Tijdens deze collecte van 4 tot en met 9 april konden de inwoners van Veghel doneren via de retourenveloppen (contant of machtiging) of via de website (digitaal doneren). Er is in totaal 76.900 euro voor de achttien fondsen binnengekomen.

De afgelopen weken is alles geteld en zijn de donaties ingevoerd. “Natuurlijk willen wij de Veghelse inwoners, alle vrijwilligers, betrokken organisaties en sponsoren heel hartelijk danken. Door uw steun kunnen de fondsen weer veel van hun plannen en onderzoeken realiseren”, vertelt Iris Bogers van GDW Veghel.

QR-code
De taakgroep Financiën heeft de verwerking van alle collecte-formulieren verzorgd. Zij constateren dat het online doneren iets populairder is geworden. Blijkbaar wordt het gemak van de QR-code gewaardeerd in Veghel. Binnenkort wordt naar alle fondsen het toegekende geldbedrag overgemaakt en komt er een overzicht met de opbrengst per fonds / goed doel op de website van GDW Vegel.

De GDW Veghel is een ANBI instelling. Dit wil zeggen een Algemeen Nut Beogende Instelling. Een schenking aan een ANBI kan een belastingvoordeel opleveren. Bogers: “Iets voor u of uw bedrijf? Informatie hierover kunt u nalezen op onze website www.goededoelenweekveghel.nl.” 

De GDW wil ook in het voorjaar van 2023 de Goede Doelen Week Veghel organiseren.

Meer berichten