Foto:

Jumbo reageert op ‘leveringsproblemen’ zuivel

  •   keer gelezen

VEGHEL | Jumbo kampte de afgelopen dagen met lege melkschappen. Verschillende Jumbo-supermarkten hingen briefjes op waarin het probleem wordt uitgelegd, maar van enige uniformiteit was niet echt sprake. Dit zorgde voor verwarring en verontwaardiging bij verschillende partijen, vooral bij de boeren. Zo zou er niet genoeg zuivel zijn door de droogte en door leveringsproblemen. Maar volgens de Nederlandse boeren is er melk genoeg, Jumbo wil er alleen niet voldoende voor betalen. De Veghelse supermarktketen heeft nu gereageerd op de ‘leveringsproblemen’.

In de afgelopen dagen hebben we bij Jumbo te maken gehad met een leveringsprobleem van zuivelproducten. Hierdoor waren verschillende zuivelproducten bij een deel van onze winkels niet verkrijgbaar. Dit is opgelost en op korte termijn zijn de schappen weer gevuld.
Een aantal van deze winkels heeft zelf communicatie opgesteld om klanten hierover te informeren. Hierbij is helaas onjuiste informatie verstrekt en dit heeft voor onduidelijkheid gezorgd. Dit was uiteraard niet de bedoeling en we vinden dit dan ook erg vervelend.
Naar aanleiding van de reacties op de foutief gedeelde informatie, willen we via deze weg graag benadrukken dat we grote waarde hechten aan de samenwerking met onze boeren en leveranciers en het belang zien van een goed verdienmodel in de hele keten. Zo kunnen onze klanten blijven genieten van de mooie, verse en gezonde producten van Nederlandse bodem”, meldt de Jumbo.

Meer berichten