<p>De deelnemers zijn er klaar voor.</p>

De deelnemers zijn er klaar voor.

(Foto: )

Fight Cancer Night gevechten bekend gemaakt, ticketverkoop gestart

  •   keer gelezen

BOERDONK | De vierde editie van de Fight Cancer Night vindt plaats op zaterdag 3 september in Boerdonk. Bij dit evenement nemen ondernemers of afvaardigingen van bedrijven het tegen elkaar op in de ring om zoveel mogelijk geld op te halen voor het gevecht tegen kanker. Maar liefst zestien sportievelingen doen hier aan mee en zijn al enkele maanden aan het trainen om het kickboksen onder de knie te krijgen. Die avond vinden er dus acht gevechten plaats in een echte boksring.

De spanning neemt toe
De organisatie laat weten: “Afgelopen zondag kregen de boksers nog een lekkere afbeultraining van een heuse ‘drill instructor’ van het korps commandotroepen. Een heerlijke training met een gezamenlijke zwemoefening aan het einde. Na afloop verzamelden ze zich in het Hart van Bourdonck. Daar werd de spanning opgebouwd en na een bemoedigend openingswoord van de organisatie werden de gevechten bekend gemaakt. Door korte promofilms werden onder luid applaus van de boksers de tegenstanders onthuld. Tegelijkertijd flitsten namen als ‘The Bull’, ‘El Pintor’ en ‘The Unexpected Woman’ door de ruimte. Sommige gevechten waren een grotere verrassing dan anderen maar uiteindelijk kreeg iedereen weer een lekkere kick om nog enthousiaster te gaan trainen.”

Start Kaartverkoop
De kaartverkoop is inmiddels gestart. Het is vanaf nu mogelijk om bij de boksers een ticket te kopen om aanwezig te zijn bij de grote finale op zaterdag 3 september. “Dit belooft ook een gigantisch spektakel te worden met letterlijk alles er op en eraan”, aldus de organisatie. “Ophitsende opkomstmuziek, een lichtspektakel ondersteund met vuur, rondemissen etcetera. Genoeg te zien om er bij te zijn. Ben je dan op vakantie of wil je toch liever thuis op de bank de Fight Cancer Night meemaken? Dat kan zeker. Tickets voor de live stream van de avond zijn binnenkort ook via fightcancernight.nl verkrijgbaar.”

Meer info
Het actuele programma vind je op fightcancernight.nl. Wil je meer informatie? Dan kun je mailen naar info@fightcancernight.nl.

Meer berichten