Foto: Ties van Dooren

Swopshop viert vijfjarig bestaan met activiteiten voor kinderen

  •   keer gelezen

VEGHEL | Speelgoedruilwinkel De Swopshop viert op zondag 15 mei het vijfjarig bestaan. De Swopshop is gevestigd in het PieterBrueghelHuis dat eveneens het vijfjarig bestaan viert in de week van 15 tot 22 mei. Voor de gelengheid zijn er op zondag 15 en woensdag 18 mei activiteiten voor kinderen in de Swopshop. “Natuurlijk zijn er ook verrassingen voor de kids en een attentie voor iedere klant”, aldus de winkel. “Want wie jarig is trakteert.”

Op zondagmiddag 15 mei is de ruilwinkel voor de gelegenheid open en wordt er ook speelgoed verkocht. “Voor onze jongste klantjes hebben we ballonnengoochelaar Dries uitgenodigd die tussen 14.00 en 16.00 uur aanwezig is. En natuurlijk zijn er ook verrassingen voor de kids en een attentie voor iedere klant, want wie jarig is trakteert.”

18 mei
Woensdagmiddag 18 mei zijn er tussen 14.00 en 16.30 uur leuke knutselactiviteiten in de Swopshop voor alle kinderen, met ook nog een verrassing. “Uiteraard kan er ook dan speelgoed geruild of gekocht worden.” Voor uitgebreide informatie en openingstijden kun je kijken op swopshop.nl of op de Facebook pagina Swopshop.

Meer berichten