<p>Team Praxis Veghel viert de offici&euml;le heropening. </p>

Team Praxis Veghel viert de officiële heropening.

(Foto: )

Praxis Veghel klaar voor toekomst met nieuw concept

  •   keer gelezen

VEGHEL | De afgelopen weken is er bij Praxis Veghel flink gewerkt om de winkel in te richten volgens het Phygital concept. Hierbij sluiten de fysieke winkel en online kanalen van Praxis beter op elkaar aan en ervaren klanten de voordelen van beide kanalen. De winkel is in verschillende fases verbouwd, hierbij is rekening gehouden met de klant zodat deze kon blijven winkelen. Woensdag 11 mei wordt de winkel officieel heropend en kunnen klanten het eindresultaat komen bekijken aan de Poort van Veghel 4924.

Praxis Veghel is de vijfde winkel waarbij het Phygital concept is geïntroduceerd. Op basis van de resultaten en lessen van de eerdere winkels ontwikkelen we het concept steeds verder. Zo wordt er per winkel gekeken naar de optimale mix in assortiment. Dit gebeurt aan de hand van het verzorgingsgebied, de kracht van de lokale winkel en de ruimte in het concurrentieveld. Ook wordt er aan bepaalde assortimenten permanent meer ruimte gegeven. 


Om de vernieuwing van Praxis Veghel te vieren zijn er van woensdag 11 mei tot zondag 15 mei diverse feestelijke openingsacties.


Optimale klantbeleving
Daarnaast zijn in de winkel verschillende digitale tools beschikbaar. Zo zijn er zeven configuratoren waarmee klanten zelf een product op maat kunnen ontwerpen en bestellen. Via de verschillende QR-codes in de winkel kunnen klanten snel het volledige assortiment bekijken of zien of een product op voorraad is. Met de toevoeging van onder andere deze tools versterken de winkel en online elkaar en wordt een optimale klantbeleving gecreëerd.

Opfrisbeurt voor de hele winkel
Dankzij een goede voorbereiding is het ombouwproces vlot verlopen en dit heeft een prachtige winkel opgeleverd. Ook Winkelmanager Bas Peeters is blij met het resultaat: “De hele winkel heeft een opfrisbeurt gekregen. We hebben de vloerenafdeling vergroot zodat er nog meer keuze en voorraad voor de klant aanwezig is. Ook hebben we meer pleinen geïntroduceerd om de voorraad van bestellers te vergroten. De decoratieve afdelingen (vloeren, verf en verlichting) zijn voorzien van meer inspiratie en vele aanbiedingen. Als laatste zijn de verschillende verkoopwerelden duidelijker zichtbaar gemaakt waardoor klanten hun producten makkelijker kunnen vinden.” Omdat de winkel tijdens de verbouwing open was, heeft Bas ook al reacties van klanten ontvangen: “Klanten zijn erg positief over de vernieuwing en we zien de toekomst met deze Phygital winkel dan ook vol vertrouwen tegemoet.”

Feestelijke openingsacties
Om de vernieuwing van Praxis Veghel te vieren zijn er van woensdag 11 mei tot zondag 15 mei diverse feestelijke openingsacties. Zo krijgen klanten 25% korting op een artikel naar keuze en zijn er extra kortingen op een Evolution verstekzaag en de bekende Palma tuinstoel.

Meer berichten