<p>Het Alzheimercaf&eacute; terug in het Pieter Brueghelhuis.</p>

Het Alzheimercafé terug in het Pieter Brueghelhuis.

(Foto: )

Het Alzheimercafé terug in het Pieter Brueghelhuis

  •   keer gelezen

VEGHEL | Op 17 mei zal het Alzheimer Café, terug van weggeweest, weer in het Pieter Brueghelhuis in Veghel plaatsvinden. Deze avond staat in het teken van: ‘Slimme zorg inzetten met hulpmiddelen (domotica)’.

Inzet van technologie voor client en mantelzorgers op diverse terreinen. Wat is er zoal mogelijk? En, is alles wat mogelijk is ook wenselijk? Thea Braun is adviseur zorginnovatie bij Laverhof, zij presenteert een selectie uit diverse mogelijkheden om de zorg met behulp van technologie makkelijker, efficiënter en leuker te maken. “Samen met Casemanager Dementie, Frank Zoon, willen zij mogelijkheden met u delen en samen met u stilstaan bij het onderwerp technologie”, laten ze bij Alzheimer Café weten.
Het Alzheimer Café is in het PieterBrueghelHuis aan het Middegaal 25 in Veghel. De zaal is open om 19.00 uur, programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De entree is gratis.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over dementie maar ook gezelligheid en sociaal contact. Het café is afwisselend de even maanden in Uden en de oneven maanden in Veghel, op beide locaties zijn geïnteresseerden uit Uden, Veghel en omliggende dorpen van harte welkom. 

Voor meer informatie neem contact op met: noordoostbrabant@alzheimervrijwilligers.nl of ONS welzijn: 088-3742525. 

Meer berichten