<p>Foto van een vorige editie van Bouwdorp.</p>

Foto van een vorige editie van Bouwdorp.

UPDATE

Bouwdorp is uitverkocht, zoektocht naar vrijwilligers gaat door

  •   keer gelezen

VEGHEL | Alle kaarten voor Veghel in Hout zijn verkocht. Dat laat de voorzitter van het Veghelse bouwdorp in het Julianapark Ed van Uden weten: “We hebben precies 850 kaarten verkocht in twee dagen tijd. Dinsdagavond om 22.30 waren we helemaal uitverkocht. Ouders kunnen nu nog via de site kinderen op een wachtlijst zetten. Valt een kind uit, dan wordt die lijst gebruikt. Dagkaarten blijven beschikbaar vanaf dinsdag 30 augustus.” 

De organisatie achter Veghel in Hout is blij verrast met de snelle verkoop van alle kaarten. “We zijn heel erg blij met het resultaat. Nu hopen dat er nog vrijwilligers zijn die zich willen aanmelden. Ook jeugd en maatschappelijke stage zijn welkom”, besluit Ed.


VEGHEL | De voorverkoop van kaarten voor Bouwdorp is van start gegaan. De kindervakantieweek voor kinderen van 5 tot 13 jaar duurt dit jaar van 29 augustus tot 2 september. De hoofdactiviteit is het bouwen van een hut waarin de kinderen kunnen blijven slapen, maar er zijn ook genoeg andere activiteiten. “Binnen een paar uur tijd zijn er al meer dan 450 kaarten verkocht. Vanmiddag zitten we al veel hoger, denk ik. Kan zijn dat we dan mogelijk al uitverkocht zijn”, aldus Ed van Uden.

De organisatie laat weten: “De organisatie van het komende bouwdorp draait op volle toeren. Komend bouwdorp zal een bouwdorp worden met zo min mogelijk plastic. De vrijwilligers krijgen bekers en de kinderen een bidon. Brownies and Downies stelt voor ieder kind een gratis bidon beschikbaar. Met een viltstift kunnen de kinderen dan hun eigen naam er op schrijven. Naast het bouwen van de hutten zijn er dit jaar ook weer leuke activiteiten. Schminken, bloemschikken en het kookcafé staan elk jaar wel op het programma en er komen nieuwe luchtkussens in het park te liggen. De kinderen kunnen ook weer leren metselen en de knutselstraat is terug. Woensdag 31 augustus en donderdag 1 september komen er twee grote verrassingen voor de kinderen. Donderdagavond 1 september is er een heuse Bouwdorp Got Talent. En natuurlijk mogen kinderen, weer slapen in hun eigen hut.”

Kaarten
Een kaart kost 17,50 euro per kind. Ouders kunnen kaarten bestellen via veghelinhout.nl. Je kunt ook een keycord bestellen met de naam van het kind er op. De voorverkoop duurt tot en met 29 mei. Net zoals andere jaren zijn er nu ook weer 850 kaarten beschikbaar. Mochten er na 29 mei nog kaarten over zijn, dan kosten die kaarten 25 euro per kind.

Meer berichten