Drukwerktips waarmee jij als onderneming opvalt!

  •   keer gelezen

De lockdown is voorbij, de winkels zijn weer open en mensen trekken weer massaal de stad in. Maar valt jouw onderneming wel genoeg op? Tegenwoordig zijn de mogelijkheden op het gebied van drukwerk eindeloos en wij helpen je graag op weg met een paar suggesties. 

The all time favourite: stickers

Stickers zijn nog altijd een razend populair middel om reclame mee te maken voor ondernemingen en evenementen. Tegenwoordig kan je bij talloze drukkerijen stickers op rol laten drukken om ze vervolgens uit te delen of te gebruiken als sluitsticker op verpakkingen of inpakpapier. 

De luxe opties

Wil je als bedrijf zijnde luxe uitstralen? dan hoort hier natuurlijk wel drukwerk bij van een bepaalde kwaliteit. Zo kan je bijvoorbeeld folders laten drukken op verschillende exclusieve papiersoorten zoals goudkarton. Of ben je op zoek naar een luxe optie voor het vermelden van jouw bedrijfsnaam op een pand of het aankleden van een winkel met foto’s en productspecificaties? Kijk dan eens naar plexiglas bedrukken

Zet onopgemerkt blijven buitenspel!

Laat maar wapperen die vlag! Dit is misschien wel de meest efficiëntste en populairste manier om op te vallen als onderneming. De bekendste opties zijn natuurlijk de kioskvlaggen, die niet te missen valt in de winkelstraten van tegenwoordig. Beachvlaggen en baniervlaggen. Het grote voordeel van vlaggen is dat ze al snel herkenbaar zijn van grote afstand. Hierdoor kunnen klanten zich goed oriënteren wanneer ze op zoek zijn naar jouw onderneming. 

De klassieker 

Het stoepbord is niet meer weg te denken uit het promotiemateriaal voor op straat. Het stoepbord is vaak onmisbaar wat het de ideale optie maakt voor het onder de aandacht brengen van acties een aanbiedingen aan consumenten waardoor deze als het ware naar binnen wordt gelokt. De stoepborden zijn vooral populair in de horecasector maar kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt zowel binnen als buiten. 

Deel flyers uit

Het uitdelen van flyers is een goede manier om binnen korte tijd onder veel radars te komen van consumenten. Doordat je namelijk iets tastzaams uitdeelt zal de consument dit sneller onthouden. 

Wees origineel 

Misschien wel de beste tip. Wanneer je iets unieks doet zal dit veel beter in het achterhoofd blijven zitten van mensen dan wanneer je iets standaards doet. Mensen houden ervan om verrast te worden dus neem daarom ook echt de tijd om iets te bedenken wat nog niet eerder is gedaan door andere.

Meer berichten