MEP Dames 1 is te sterk voor gehavend Geel-Zwart Dames 1

Sport 737 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 moest afgelopen zondag in Boxtel haar meerdere erkennen in MEP Dames 1. De Veghelse hockeysters verloren met 5-1.

Geel-Zwart kampt op dit moment met een aantal blessures, desondanks begon de ploeg vol goede moed aan de wedstrijd. Toch kwam de thuisploeg op voorsprong via een strafcorner. Vlak daarna maakten de Veghelse hockeysters gelijk. Fleur Teulings vond met een fantastische pass Janne Bijvelds in de cirkel. Zij wist op haar beurt Babs de Kock in stelling te brengen. De Kock maakte de aanval in stijl af met een push hard in het dak van de goal. Op dat moment was de gelijkmaker terecht. Geel-Zwart kreeg zelfs kansen op de voorsprong, maar het was MEP die de kansen afmaakte. Met een 3-1 tussenstand gingen beide teams de rust in.

5-1
De tweede helft was voor de neutrale kijker een minder leuke wedstrijd om te zien. Er gebeurde weinig en Geel-Zwart kreeg niet de mogelijkheid om zich weer terug in de wedstrijd te knokken. Uiteindelijk wist MEP er nog twee bij te maken waardoor de einduitslag 5-1 was.