<p>Jeanette Kraij.</p>

Jeanette Kraij.

(Foto:)

Starter aan het woord: Jeannette Kraij

  •   keer gelezen

VEGHEL | Jeannette Kraij is eigenaresse van Mag Je Stralen Natuurcoaching. Ze woont in Veghel en is moeder van een zoon van 20 en een dochter van 18. Hieronder stelt ze haar bedrijf voor.

Mijn bedrijf is heel natuurlijk ontstaan. De afronding van mijn opleiding tot natuurcoach viel samen met een aanbod van het PieterBrueghelHuis om daar een ruimte te huren. Een eigen bedrijf starten? Daar had ik nog helemaal niet over nagedacht. Was ik daar wel aan toe? Toen ik de knop had omgezet, kwamen de ideeën als vanzelf en mijn bedrijf Mag Je Stralen Natuurcoaching werd geboren.

Het leven is mijn grootste leerschool en mijn ervaringen hebben mij teruggebracht naar de natuur, mijn natuur. Als mens vergeten we vaak dat we ook natuur zijn en wat een natuurlijke omgeving met ons doet. Dat het bij ons mensen net zo mooi werkt als in de natuur. Dat ontroert me nog steeds. Geluk is in zoveel kleine dingen om me heen te vinden. Wanneer het leven even moeilijk is, maakt dat kleine geluk het leven minder zwaar. Mijn creativiteit zorgt dat ik anders naar situaties kan kijken en vooral de mogelijkheden kan zien. Zo ben ik mijn stralende ik weer tegengekomen en heb mezelf de vrijheid kunnen geven het leven op mijn manier te leven. Want stralen, dat begint van binnen en dat gun ik je zo!

Steeds meer wordt duidelijk wat de natuur voor ons kan betekenen. De natuur zorgt voor rust en ontspanning en dat maakt dat je dichter bij jezelf kunt komen. Dat je beter kunt voelen wat je nodig hebt en wat je wensen en verlangens zijn. De natuur heeft geen oordeel en werkt als een spiegel. Als natuurcoach werk ik samen met de natuur. Ik zie jou en wat je tegenkomt op jouw pad door de natuur. Wat heeft dat jou te vertellen? Daarnaast is de natuur een enorme inspiratiebron. Met mijn workshop Dromen Plakken geef je beeld aan dat wat wenst, verlangt of droomt in jou. Dat schept ruimte en zo kun je makkelijker je wensen, verlangens of dromen volgen. Hoe leuk is het om dat samen met anderen, familie, vrienden, collega’s te doen? Verder organiseer ik inspiratiewandelingen met een thema. Ik neem je graag mee de natuur in en ik vind het leuk te verbinden en te inspireren. Ga je mee?

StartUp Meierijstad geeft mij de mogelijkheid andere startende ondernemers te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Het is fijn dat ik mijn bedrijf op deze manier mag presenteren.

Contactgegevens:
www.magjestralen.nl
info@magjestralen.nl
06 508 38 296

Meer berichten