<p>Het Circus in de Zorg wordt afgestemd op de belevingswereld van het publiek.</p>

Het Circus in de Zorg wordt afgestemd op de belevingswereld van het publiek.

(Foto: )

Circus in de Zorg komt naar De Watersteeg in Veghel

  •   keer gelezen

VEGHEL | Circus in de Zorg zet op donderdag 26 mei haar tent op bij BrabantZorg locatie De Watersteeg in Veghel. “Het circus komt. En dit keer wel heel dichtbij. Het opbouwen is al een beleving op zich. Als daarna de clowns, acrobaten en andere artiesten in kostuum arriveren is het feest al bijna compleet. En dan moet de voorstelling nog beginnen”, aldus het circus.

“De show zelf is al net zo persoonlijk”, vertellen ze verder. “En helemaal afgestemd op de belevingswereld van het publiek. Of dat nu ouderen, gehandicapten of mensen met een beperking zijn. Bij binnenkomst in de circustent begeleiden de artiesten de bezoekers, in rolstoel of te voet, naar hun plek. Zit iedereen? Dan gaan de lichten uit, start de muziek en stapt circusdirecteur Frank in de spotlight. De show begint. Acrobaten doen spannende acts in de lucht, clown Frenky maakt jong en oud aan het lachen en hondjes dartelen door de piste. Dat maakt de voorstelling toegankelijk, liefdevol en onvergetelijk. Na precies een uur eindigt de show met een feestelijke afsluiting.”

Circus zonder drempels
Circus in de Zorg maakt plezier en vertier toegankelijk. “Iedere voorstelling vertelt een verhaal, prikkelt en roept herinneringen op”, vertelt het circus. “Het circus verbindt verschillende doelgroepen en koppelt authentieke circusdisciplines aan artistieke ontwikkeling. De artiesten vormen een bonte mix van gelouterde professionals en afgestudeerde talenten van circusopleidingen. Samen creëren ze een plek vol magie en avontuur. Zo verhoogt Circus in de Zorg de kwaliteit van leven voor jaarlijks ruim 51.000 ouderen, gehandicapten en mensen met een beperking in heel Nederland.”

Meer berichten