Groei & Bloei organiseert lezing over varens bij WijNu

  •   keer gelezen

VEGHEL | Groei & Bloei afdeling Meierijstad organiseert op donderdag 19 mei een lezing over varens. Bij deze lezing is het woord aan Remko Beuving, een vooraanstaand lid van de Nederlandse Varenvereniging. 

Groei & Bloei vertelt: “Remko heeft ons in de maand april al kennis laten maken met zijn bijzondere tuin. Deze maand neemt hij ons mee naar het plantengeslacht varens. De standaardvaren is bij de meeste mensen bekend maar daarnaast weten we nog eigenlijk niets van deze bijzondere groep planten. Hoe veelzijdig en hoe mooi varens kunnen zijn horen wij van Remko. Er zijn beslist interessante varens voor elke tuin, interessant én mooi. Het zou fijn zijn als u kennis komt maken met de varens.”

Praktisch
Groei & Bloei is een landelijke vereniging voor tuinliefhebbers. Hun doelstelling is het bevorderen van de kennis en belangstelling voor het leefmilieu en de flora en de zorg voor het behoud, de ontwikkeling en toepassing ervan. Voor meer informatie over het groenaanbod van Groei & Bloei kun je kijken op meierijstad.groei.nl. De lezing vindt plaats in het WijNu gebouw, aan de Wilgenstraat 17 in Veghel, en begint om 20.00 uur. Voor Groei & Bloei leden is toegang gratis, niet-leden betalen 3,50 euro.

Meer berichten