<p>Mari en Mia.</p>

Mari en Mia.

(Foto:)
VIDEO

Mari en Mia vieren vijftigjarig huwelijk met eigen nummer

  •   keer gelezen

EERDE | Mari van Gaalen en Mia van der Velden zijn vieren vandaag hun 50-jarig huwelijk, op 25 mei 1972 gaven zij elkaar ja-woord. Mari verraste Mia recent samen met hun zoon en kleindochter met een zelf opgenomen nummer.

Mari komt uit Wijbosch en Mia uit Eerde, als jong stel gingen zij samen in een stacaravan in Wijbosch wonen. Toen Mia zwanger werd van hun eerste kind verhuisden de twee naar Eerde, waar ze na een aantal keer verbouwen en verhuizen nog altijd wonen. In totaal kregen ze drie kinderen. In 1973 werd Bianca geboren, in 1976 volgde Jeroen en tot slot in 1979 Ruud. De drie zijn allen in Eerde geboren en wonen nog altijd dichtbij hun ouders. Mia en Mari zijn ook de trotse grootouders van zeven kleinkinderen. Beiden zijn nog steeds erg sportief, Mia speelt onder andere volleybal en Mari doet aan mountainbiken samen met zijn twee zoons. Het houdt ze jong en ze genieten nog steeds iedere dag van elkaar.

Tekst gaat verder onder de foto.


Mari en Mia op hun trouwdag. 

Enkele weken geleden ging de hele familie gezamenlijk naar Ibiza voor een fijne vakantie. Mari bracht daar samen met zijn kleindochter Mila en zoon Ruud als verrassing een nummer ten gehore dat je hieronder kunt beluisteren.


Meer berichten