<p>Mark, Dewi en Nikki met de laatste verhuisdozen.</p>

Mark, Dewi en Nikki met de laatste verhuisdozen.

(Foto:)

Feel Flex Hoogstraat Veghel is verhuisd naar hoofdkantoor

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het kantoor van Feel Flex aan de Hoogstraat staat vanaf nu leeg. Alle Feel Flex-collega’ zijn deze week verhuisd naar het hoofdkantoor aan de Pater van den Elsenlaan 37 in Veghel. “Jaren terug zijn we in de Hoogstraat begonnen met een vestiging. Twee jaar geleden zijn we daar uit ons jasje gegroeid en verhuisd naar het prachtige nieuwe pand aan de Pater van den Elsenlaan”, vertelt Gerard de Kock, directeur van Feel Flex.

Vanaf 1 april 2020 zijn de uitzendbureaus Koflexwerk, SRV Transportdiensten en IBC Personeelsdiensten samen verder gegaan als Feel Flex. Enkel het team Regulier zat nog aan de Hoogstraat, makkelijk voor mensen die binnen wilden lopen in het centrum. De Kock: “Inmiddels weten onze flexwerkers en klanten ons echter ook prima te vinden aan de Pater van den Elsenlaan. De inloop is daarnaast, mede vanwege de digitalisering, ook een stuk kleiner dan voorheen”, aldus de directeur van het Veghelse uitzendbureau. 

Werkgeluk
Een andere belangrijke reden om de vestiging van Feel Flex te laten verhuizen is om de lijntjes met de collega’s onderling korter te maken en de processen efficiënter. Gerard sluit lachend af: “Voor mij misschien wel de belangrijkste reden; met meer mensen wordt het nog gezelliger op het hoofdkantoor en dat vind ik belangrijk. Werkgeluk moet te allen tijde voorop staan.”


Mark, Dewi en Nikki met de laatste verhuisdozen. 

Vestiging
Feel Flex heeft naast de vestiging in Veghel ook nog vestigingen in Bergeijk, Zaandam, Leidschendam en Best. Alles over het bedrijf lees je op: www.feelflex.nl.

Meer berichten