Gala van het Fioretti en het Zwijsen College.
Gala van het Fioretti en het Zwijsen College. (Foto: )

Galafeesten Zwijsen en Fioretti gaan weer door, weg Vlas en Graan tot de Noordkade afgesloten

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het gala van de Veghelse middelbare scholen staat dinsdagavond 31 mei en woensdagavond 1 juni op het programma. De examenleerlingen van het Zwijsen College (31 mei) en het Fioretti College (1 juni) trekken dan weer met een galastoet door Veghel naar de feestlocatie op de Noordkade.

Na hard bikkelen tijdens de examens is er na twee jaar eindelijk weer een echt gala voor de examenleerlingen. De limousines en andere mooie voertuigen rijden op deze dagen tussen 18.30 uur en 20.30 uur vanaf de parkeerplaats bij Vlas en Graan, door de Hoofdstraat, Heilig Hartplein naar de Noordkade. Dit betekent dat tijdens het gala de weg is afgesloten vanaf Vlas en Graan tot aan de Noordkade. Voor omwonenden houdt dit in dat hun huis per auto tussen 18.00 uur en 21.00 uur niet bereikbaar is. Omwonenden die tussentijds gebruik willen maken van de auto kunnen de auto tijdelijk gratis parkeren aan de achterkant van het gemeentehuis. Het Zwijsen College en het Fioretti College vraagt om begrip, zodat de examenleerlingen een onvergetelijke avond kunnen beleven.

De organisatie van de galafeesten nodigt iedereen uit om te komen kijken naar de parade met voertuigen. De precieze route is te vinden op onze website.

Meer berichten