Abbey Road klaar voor feestweekend.
Abbey Road klaar voor feestweekend. (Foto: )

Abbey Road bestaat vijftien jaar en viert dat met feestweekend

  •   keer gelezen

VEGHEL | Abbey Road op de Markt in Veghel bestaat dit jaar precies vijftien jaar. John Evers en Erica van Wees, kasteleins van het gezellige café op de hoek, willen dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het hele weekend staat daarom in het teken van het vijftienjarig jubileum waarbij Abbey Road wordt omgetoverd tot een ware Beach Garden Party. 

“Een tropische cocktailbar, Nel’s Schuurcafe op de vrijdagavond, zaterdag de band Fragment en zondag sluiten we af met zanger Dave. Gezelligheid gegarandeerd”, belooft Erica. 

Vrijdagavond strijkt Nel weer neer met haar oude vertrouwde schuurcafe. Schuren, glibberen en glijden met Genta, Mr. Mouse & Abbey DJ Team op een muzikale cocktail die bestaat uit sexy beats, guilty pleasures, gouwe ouwe, R&B, dance, top 40 en tropische klanken.

Erica: “Op zaterdagavond starten we vroeg met een lekker biertje en gaan we door tot in de late uren. Samen met de drie mannen van de band Fragment toveren we de markt om tot een heus muziekpaleis.”

Zondag is iedereen welkom op het terras. Op grote schermen zendt Abbey Road de Formule 1 race uit. “Het weekend sluiten we af met zanger Dave. Ons barpersoneel staat voor je klaar om heerlijke drankjes in te schenken. Wij zijn er klaar voor”, besluit Erica.

Meer berichten