Kiki van Eijk (internationaal designer en CHV Academy ambassadeur) met Feline Appels (deelnemer aan de Talentenklas Design 2021).
Kiki van Eijk (internationaal designer en CHV Academy ambassadeur) met Feline Appels (deelnemer aan de Talentenklas Design 2021). (Foto: Dana Ruijs)

CHV Academy zoekt nieuw talent, aanmelden gestart

  •   keer gelezen

VEGHEL | CHV Academy, Circle of Talent en Design Academy Eindhoven starten in het nieuwe schooljaar 2022-2023 met de tweede editie van de Talentenklas Design. Creatieve jongeren tussen 14 en 17 jaar uit Meierijstad kunnen zich nu aanmelden voor de kick-off op zaterdag 25 juni.

CHV Academy vertelt: “De Talentenklas Design is dé uitgelezen kans voor creatieve en getalenteerde jongeren om zich verder te ontwikkelen op het gebied van design, beeldend en ambacht. Hierin worden zij begeleid door professionele kunstenaars zoals onder andere Pierre Cops en bekende designers zoals Kiki van Eijk en Floris Hovers. Deelnemers aan de Talentenklas krijgen gedurende het schooljaar elf inspirerende workshops. Dit houdt in dat zij één keer per maand, op zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur, aan de slag gaan in de werkplaatsen en ateliers van CHV Academy op de Noordkade in Veghel. Ze maken kennis met diverse materialen en technieken en ontdekken zo hun talenten en interesses.”

Kick-off en toelating
De toelating voor de Talentenklas Design start met een kick-off op 25 juni. De kick-off, onder leiding van Kiki van Eijk, designer en CHV Academy ambassadeur, bestaat uit een informatiemoment, een workshop en een kort motivatiegesprek. “Op basis van de bevindingen tijdens de kick-off wordt bepaald of de jongere wordt toegelaten tot de Talentenklas”, aldus CHV Academy. “Jongeren kunnen zich tot 12 juni aanstaande aanmelden door een mail met naam, geboortedatum, woonplaats, telefoonnummer en korte motivatie te sturen naar info@chvacademy.nl.”

Talentontwikkelingsprogramma
De Talentenklas Design is een onderdeel van het talentontwikkelingsprogramma van CHV Academy, Circle of Talent en wordt gerealiseerd in samenwerking met Design Academy Eindhoven. In de Circle of Talent kunnen kinderen en jongeren door middel van professioneel kunstonderwijs hun talenten ontwikkelen. Kijk voor meer informatie op chvacademy.nl.

Meer berichten