Young Adult Festival in de Veghelse bibliotheek.
Young Adult Festival in de Veghelse bibliotheek. Foto:

Festival voor Young Adult liefhebbers

Algemeen 393 keer gelezen

VEGHEL | Ben jij Young Adult-boeken fan? Zet dit festival dan maar vast in je agenda. De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren samen met hun ijverige jongerenpanel een boekenfestival. Op vrijdagavond 1 juli om 19.00 uur ben je welkom in de tuin van de Bibliotheek in Veghel. Hier presenteert Young Adult schrijfster Elin Meijnen haar nieuwste boek en vind je leuke workshops, lekkere hapjes, chillplekken en toffe kraampjes.

De hoofdgast van de avond is jongerenschrijfster Elin Meijnen, bekend van haar boek De tweede stem, dat genomineerd is voor de Prijs van de Jonge Jury. Zij presenteert haar nieuwe boek Huisje 13 dat op 30 juni uitkomt. Daarnaast kun je bij haar terecht voor een workshop creatief schrijven en staat ze klaar om haar boek te signeren, die je kunt bemachtigen bij een kraampje van de boekhandel.
Tijdens de avond worden er in twee rondes workshops gegeven, waaronder één door Emmy van Ruijven, bekend van haar blog Zon & Maan en haar webshop Letters & Lights. Zij geeft een workshop boekbloggen en verkoopt haar boekige kaarsen en merchandise bij haar kraampje, net zoals de dames van Till & Dill en Books, Art & Liberty. Ook is er een workshop illustreren.

Bordspellen
Naast de activiteiten is er een toffe photobooth aanwezig, waarmee je met de bijbehorende boekige props foto’s kan maken met je vrienden. Bordspellen van Will’m liggen op tafel zodat je je niet hoeft te vervelen. Er zijn hapjes en drankjes aanwezig. Ook gaat iedereen naar huis met een leuke goodiebag.
Kaartjes kunnen vooraf gekocht worden via nobb.nl of in de bibliotheken in de gemeenten Meierijstad, Maashorst, Oss en Bernheze. In de voorverkoop zijn ze 7.50, aan de deur 10 euro. Inloop is 1 juli vanaf 18.30 uur, het programma start om 19.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant