Afbeelding

Hawaii Five Open: ‘Erp zal op zijn grondvesten schudden’

Algemeen 1.344 keer gelezen

ERP | Bij TPV Hertog Jan in Erp wordt van 18 tot en met 25 juni een padeltoernooi gehouden. Inschrijven kan tot 4 juni.

Ruim één jaar liggen er vier padelbanen in Erp. Net zoals in de omgeving is padel ook in Erp erg hot. Dus wordt het tijd voor een open padeltoernooi waaraan alle leden van Hertog Jan, maar ook leden van de verenigingen uit de omgeving mee mogen doen. Een toernooi waarbij groots wordt uitgepakt.

De hele week (je speelt waarschijnlijk op twee dagen) werk je tijdens de voorrondes toe naar Super Saturday. Hier worden de kwart, halve en finale op één dag gespeeld. Het wordt één groot feest. “Erp zal op zijn grondvesten schudden”, aldus de twee voorzitters van de nieuwe commissie Eline Delisse en Neeltje Oppers.
Refererend naar de wereldbekende darts walk on song ‘Hawaii 5-O’ is de naam veelzeggend voor de toernooi vorm. De zomerse aankleding in combinatie met de dj’s, mastercaller en megascherm zorgt ervoor dat ieder team een live aankondiging krijgt die ze nooit meer zullen vergeten. Dit wordt aangevuld met een catering.

Er wordt gespeeld in drie categorieën. Damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Onderverdeeld in de categorieën 6 en hoger en 7/8. Inschrijven kan tot 4 juni via www.toernooi.nl of www.tvhertogjan.nl. Iedereen die lid is van de KNLTB kan zich inschrijven.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant