Het zigzaggebouw is verdwenen.
Het zigzaggebouw is verdwenen. (Foto: )

Bewoners Deken Van Miertstraat krijgen gratis carwash

  •   keer gelezen

VEGHEL | Er wordt momenteel hard gewerkt aan het Kloosterkwartier in de Deken van Miertstraat. Het zigzaggebouw is inmiddels bijna gesloopt en met die warme dagen leverde dit veel stof op. Auto’s van bewoners zaten onder het zand. Centrummanagement Veghel en de ondernemersvereniging komen de bewoners tegemoet en geven ze een gratis carwash.

“Er wordt flink gebouwd in het centrum van Veghel. Helaas kan dit niet altijd zonder enige overlast”, vertelt Dirk Lammers, Centrummanager in Veghel. Hij vervolgt: “We proberen de overlast voor bewoners in en bezoekers aan het centrum zoveel mogelijk in overleg met gemeente en ontwikkelaars te beperken en zaken daar waar mogelijk op elkaar af te stemmen.” Robert Wallet, voorzitter van de ondernemersvereniging, vult aan: “Bewoners in het centrum maken ook onderdeel uit van het centrum en zijn voor ons erg belangrijk. We vonden het wel gepast om ze tegemoet te komen en bieden ze daarom een gratis carwash aan.” De actie is opgezet met Hanex carwash in Veghel. 

Begrip
“De komende jaren gaat er nog veel gebouwd worden in het centrum van Veghel. Ook daar ontstaat overlast bij”, aldus Lammers. “We hopen op begrip van zowel de bewoners als de bezoekers. Uiteindelijk komt het ons centrum namelijk ten goede.”
De sloopwerkzaamheden zijn bijna achter te de rug. Daarna kan er worden begonnen met de bouw van het appartementencomplex.

Meer berichten