Penningmeester André Lucius en voorzitter Edwin van Tol in de speeltuin van de Bloemenwijk.
Penningmeester André Lucius en voorzitter Edwin van Tol in de speeltuin van de Bloemenwijk. Foto: Koen de Visscher

25e jaarlijkse Junidag in de Bloemenwijk in Veghel

Algemeen 1.505 keer gelezen

VEGHEL | Wijkvereniging De Bloemenwijk uit Veghel organiseert op zondag 5 juni voor de 25e keer hun jaarlijkse Junidag rondom de speeltuin de in de wijk. Namens het bestuur vertellen Edwin van Tol en André Lucius wat er die dag allemaal te gebeuren staat: “Het gehele bestuur en zeker niet te vergeten onze vrijwilligers maken het mogelijk om deze dag voor de 25e keer met z’n allen te organiseren.”

“In de straten rondom de speeltuin wordt een braderie opgebouwd waar men zowel particulieren als bedrijven aantreft die hun koopwaar aanbieden”, aldus Edwin en André. “Tevens wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en zijn er diverse kramen met specialiteiten uit verschillende landen. Op het basketbalveld naast de speeltuin komt een groot terras met een bar en een DJ die zorg zal dragen voor de muzikale noot.” De braderie is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en het terras is toegankelijk van 10.00 tot 18.00 uur.

Speeltuin en terras
“Uiteraard is onze speeltuin, het kloppend hart van onze wijk, tijdens deze dag ook geopend en toegankelijk vanaf het terras zodat zowel de kinderen als de ouders er gemakkelijk in en uit kunnen. Er zal er ook een clown zijn opwachting maken voor jong en oud en degenen die dat willen kunnen zich laten schminken. Diverse luchtkussens, een sweeper en andere kindvriendelijke attracties zullen zorgen voor het nodige vertier op deze dag.” Zowel de braderie, speeltuin, luchtkussens als het terras zijn vrij toegankelijk, er wordt geen entree gevraagd op deze dag die is georganiseerd voor de hele wijk.

Loterij
“Tijdens deze dag zal er ook meermaals een loterij worden georganiseerd met mooie prijzen die deels gesponsord worden door onze sponsors. De opbrengst hiervan komt ten bate van onze wijkvereniging zodat wij onze activiteiten kunnen blijven organiseren. Wij hopen dan ook op mooi weer en een massale opkomst om er een onvergetelijke dag van te maken.”

Praktisch
Mocht je nog vragen hebben of een kraam willen huren, er zijn er nog een paar beschikbaar, dan kun je contact opnemen met Edwin van Tol op 06 38 48 43 14 of kijk op de website www.BloemenwijkVeghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant