<p>Het PieterBrueghelHuis.</p>

Het PieterBrueghelHuis.

Mysterieuze bouwwerken lezing

  •   keer gelezen

VEGHEL | In het PieterBruegelHuis in Veghel wordt op donderdagavond 30 juni door Ard Pisa een 2,5 uur durende lezing gehouden over mysterieuze bouwwerken zoals piramides, stenen cirkels, menhirs, indrukwekkende tempels, hunebedden en andere imposante en mysterieuze oude bouwwerken.

De organisatie vertelt: “Ard neemt je mee op een virtuele reis over de planeet en deelt met jou onvoorstelbare feiten, indrukwekkende verhalen, spannende mythes, mooie beelden van imposante en mysterieuze bouwwerken, maar vooral onthult hij een aantal ongelofelijke geheimen van bijvoorbeeld de vallei van de Bosnische piramides, de grote Cheops piramide in Egypte, Gobli Tepe in Turkije, Nan Madol in MicronesiË, de giant tombs op Sardinië, stenen formaties/cirkels in Engeland en Frankrijk en met als uitsmijter Roemenië waar in het Bucegi gebergte de Roemeense sfinx staat.

Reserveren
Ard Pisa is onder andere actief als onderzoeker, auteur en spreker. Een van zijn passies is de oude geschiedenis met haar piramides, sfinxen, stenen cirkels, hunebedden, tempels en andere oude mysterieuze bouwwerken van grote stenen gebouwd. De toegangsprijs voor deze lezing bedraagt 10 euro. Je kan een plaats reserveren door een mail te sturen aan Marc Tooten via mtooten@gmail.com.

Meer berichten