<p>Eric Janssen over een nieuw evenement genaamd Axe Throwing Day. </p>

Eric Janssen over een nieuw evenement genaamd Axe Throwing Day.

Axe Throwing Day op De Noordkade inclusief rodeo-stier, biersjoelbanen en spijker slaan

  •   keer gelezen

VEGHEL | Noordkade Uitjes organiseert op zondag 26 juni een nieuw evenement genaamd Axe Throwing Day. Een toernooi dat voor iedereen geschikt is. Eric Janssen namens Noordkade Uitjes: “Samen met een elektronische rodeo-stier en een barbecue met koude biertjes is dat hét recept voor een sfeervolle dag op de Noordkade.”

“Axe Throwing is geschikt voor geïnteresseerde beginners die nog nooit met een bijl hebben gegooid, tot de doorgewinterde professionals die al meerdere malen hebben geoefend. Het fenomeen heeft al een flinke naamsbekendheid in bijvoorbeeld Amerika en Canada, maar in Nederland is het nog steeds een relatief onbekende sport. World Axe Throwing Day, een wereldwijde ‘feestdag’ op 13 juni, leek ons een ideale gelegenheid om deze ervaring op een leuke, laagdrempelige manier middels een evenement aan het publiek uit Meierijstad te presenteren”, aldus Eric.


‘Rodeo-stier; biersjoelbanen en spijker slaan in combinatie met een Axe Throwing toernooitje’


Formule 1
Renee Vloet, collega van Eric, vult aan: “Na enkele brainstormsessies zijn we uitgekomen op een bijzonder aanbod van activiteiten, zoals een rodeo-stier, biersjoelbanen en spijker slaan in combinatie met een Axe Throwing toernooitje. De samenwerking met restaurant Wittern maakt het evenement compleet, zij zorgen voor een smakelijke afsluiter in de vorm van een bourgondische barbecue.” Niet geheel toevallig vindt het toernooi plaats op de zondag na Vaderdag.
Eric: “We hebben bewust gekeken naar onze doelgroep en eventuele agenda’s naast elkaar gelegd, zoals de Formule 1. Ook hebben we rekening gehouden met Vaderdag, want een ticket voor ons toernooi is hét ideale cadeau.” Renee vult aan: “Maar natuurlijk zijn niet alleen vaders welkom, het is echt een evenement voor iedereen.”

Aanmelden
Axe Throwing Day start op zondag 26 juni om 15.00 uur. Aanmelden voor dit evenement kan via de evenementenpagina van Noordkade Uitjes op noordkade-uitjes.nl/axe-throwing-day.
De kosten per deelnemer zijn 49.50 euro. Kijk op de Facebook- of Instagrampagina van Noordkade Uitjes voor updates.

Meer berichten