<p>Yvette Somers is tevreden met het eindresultaat.&nbsp;</p>

Yvette Somers is tevreden met het eindresultaat. 

(Foto:)

Yvette Somers brengt haar eerste roman uit: Bedolven

  •   keer gelezen

VEGHEL | Drie jaar na de presentatie van haar boek Voorbij de Tranen, een waargebeurd verhaal over de plotselinge dood van haar man en drie dagen later haar schoonmoeder, heeft Yvette nu onder haar meisjesnaam Somers haar eerste roman uitgebracht genaamd: Bedolven.

“Ik ben tevreden met het eindresultaat. Het boek heeft alles wat ik erin wilde hebben. Humor, spanning en diepgang. Ik hoop door de sfeerbeschrijvingen dat mensen zich voor even in de Alpen wanen.”

Synopsis
Een aantal jaren geleden na een dramatische gebeurtenis heeft Alexandra de kans gekregen om met haar kinderen naar de Alpen te verhuizen. Ze heeft de leiding gekregen over het viersterren hotel waar ze zelf in haar twintiger jaren heeft gewerkt. De verhuizing blijkt een geweldige keuze als nieuwe start voor haar gezin en iedereen heeft zijn draai inmiddels gevonden. Het is belangrijk dat ze dit jaar een goed winterseizoen draaien, zodat ze het jaar erop de nodige verbouwingen kunnen verwezenlijken. Ze kijken er allemaal naar uit, maar dan loopt het seizoen totaal anders dan ze verwacht hadden.

Bedolven van Yvette Somers is verkrijgbaar bij boekhandel Schellen en de Primera in Veghel, via yvettesomers@outlook.com of via bol.com, zoals ook haar boek Voorbij de Tranen geschreven onder de naam Yvette van Leeuwen.

Voor eventueel verdere vragen/opmerkingen is Somers te bereiken via: yvettesomers@outlook.com.

Meer berichten