Wie gaat er dit jaar met de felbegeerde beker aan de haal?
Wie gaat er dit jaar met de felbegeerde beker aan de haal? Foto: Herald

Heel Veghel Zingt Mee: ‘Er zijn nog een paar kaarten verkrijgbaar’

Algemeen 886 keer gelezen

VEGHEL | Nog even heb jij de kans om tickets te kopen voor Heel Veghel Zingt Mee. Dit jaar belooft het weer een leuke editie te worden met als beproefd en bewezen motto: ‘Met z’n allen zingen, lekker los gaan én ‘un bietje kompetisie’’. 

Sluit je aan bij je vrienden die al tickets hebben, ga op stap met je hele familie óf besluit gewoon om met alle gasten van dat andere feestje lekker mee te zingen op de Markt. Tickets koop je online via www.ticketkantoor.nl/shop/HVZM2022

Zing mee voor je café
Die ‘goeie kompetisie’ gaat over de vocale prestaties van de verschillende café-teams. En over wie het meest enthousiasme uitstraalt. Of wie er het beste in slaagt om door een creatieve uitspatting of originele dansbewegingen de jury te overdonderen. De leden van de Cantusband zijn bij uitstek ‘experts-in-het-mee-laten-zingen’ en zij bepalen welk team dit jaar de beker omhoog mag houden. Welk café wordt tot winnaar uitgeroepen: Abbey Road, Tadaa!, Fellows&Friends, ‘t Hart van Veghel of Markzicht?

Warm welkom
Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. De vijf café’s en de organisatie zijn druk bezig om jou en je vrienden gastvrij te kunnen verwelkomen: “We gaan onze markt nog kleurrijker versieren en hopen dat onze gasten dat ook weer doen. Na de prijsuitreiking sluiten we de avond af met een grote openluchtdisco. Onder leiding van twee oude rotten in het vak; de deejays Maranco en Jan. Lekker dansen en meezingen met heerlijke hits. Via Facebook kun je jouw verzoekje toevoegen aan de playlist.”

De Cantusband
Overal waar de Cantusband verschijnt, staat de tent in korte tijd helemaal op z’n kop. Lange tafels, een lekker biertje, een grote liveband met de aller-aanstekelijkste meezingers allertijden. De Cantusband speelt elk jaar voor duizenden studenten onder meer bij de TOP-week in Tilburg en de INKOM in Maastricht. Verder spelen ze het hele jaar door in tenten en zalen, op kermissen, Oktoberfesten en festivals.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant