Johan Vlemmix en Steven Harks samen op het Kamping Kitsch Club podium.
Johan Vlemmix en Steven Harks samen op het Kamping Kitsch Club podium. (Foto: Marcel van Dorst)

Hollandse Avond speciaal voor mensen met een beperking

  •   keer gelezen

VEGHEL | Steven Harks en De Leste Cent presenteren op zaterdag 1 oktober een Hollandse Avond speciaal voor mensen met een beperking. De feestavond is in De Hintel op het Vlasven in Veghel. Feestzanger Steven heeft er onwijs veel zin in: “We hebben een paar mooie artiesten weten te strikken.”

De eerste kaarten werden direct op dag één verkocht. Geen verrassing voor Harks: “Na twee jaar coronacrisis is het tijd voor een feestje. Ook mensen met een beperking zijn daar echt aan toe. Iedereen verdient een feestje”, vindt de Veghelse feestzanger. Het idee voor de Hollandse Avond komt van Harks zelf. Samen met de vrijwilligers van De Leste Cent heeft hij een programma samengesteld. Harks somt op: “Henk Damen, Gustaf & Otto, Zus, Jason van Elewout en Danny Smoorenburg komen optreden. De presentatie is in handen van Johan Vlemmix.” Met die laatste heeft Harks onlangs nog een nieuw nummer opgenomen genaamd De Alleskunner. “Dat nummer ga ik uiteraard op die zaterdag ook zingen. Hopelijk samen met Johan net als op Kamping Kitsch in Eindhoven. Dat was echt een hoogtepunt in mijn muziekcarrière.”

‘Bijzondere avond’
Als de eerste editie aanslaat dan hoopt Harks meerdere feestavonden te organiseren. Kaarten voor de Hollandse Avond zijn te koop bij De Leste Cent of door een mailtje te sturen naar Feestzanger Steven zelf: zangersteven@live.nl. Kaartjes kosten in de voorverkoop 10 euro en aan de deur 12.50 uur. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 00.00 uur. “Het wordt een hele bijzondere en gezellige avond”, verzekert Harks.

Meer berichten