<p>Recover op het podium van Fabriek Magnifique.</p>

Recover op het podium van Fabriek Magnifique.

(Foto: Photographer: Laurens Fleuren)

Fabriek Magnifique informeert omwonenden over festival

  •   keer gelezen

VEGHEL | In april informeerde festival Fabriek Magnifique omwonenden voor de eerste keer over de opzet van het festival. Nu er meer bekend is over het programma en het verkeersplan vindt er opnieuw een informatiebijeenkomst plaats. Omwonenden zijn van harte welkom op dinsdag 28 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Bibliotheek van Veghel aan de Markt 1. Vriendelijke verzoek om aan te melden via info@fabriekmagnifique.nl.

“Het festival is ruim opgezet en vindt plaats vanaf het Meijerijplein via het centrum tot aan de Noordkade en alles ertussen”, zo vertelt Jeroen Höppener, veiligheidscoördinator van Fabriek Magnifique. Hij vervolgt: “We lichten tijdens de informatieavond het voorlopige programma toe. Ook vertellen we meer over het verkeersplan en de daarbij behorende afsluitingen van wegen. Bewoners weten dan wat zij kunnen verwachten. We proberen de hinder zoveel mogelijk te beperken en waarderen ieders inbreng en het meedenken in oplossingen zeer. Zo maken we er ook deze keer voor iedereen een feest van.”

Fabriek Magnifique is een groots, verrassend én gratis cultuurfestival. Dit jaar vindt het plaats op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juli. Rond 1 juli wordt het programma bekend gemaakt.

Meer berichten