Trendsetters en Groenbezorgen werken sinds kort samen.
Trendsetters en Groenbezorgen werken sinds kort samen. Foto:

Bloemenspeciaalzaak Trendsetters slaat handen ineen met Groenbezorgen

Algemeen 801 keer gelezen

VEGHEL | Bloemenspeciaalzaak Trendsetters, gevestigd in De Proeffabriek op de Noordkade, heeft de bezorging van verse bloemboeketten en accessoires ondergebracht bij Groenbezorgen. “Het is een mooie lokale samenwerking, want de bezorgdienst heeft sinds eind 2021 een eigen hub tegenover de Noordkade aan het Heilig Hartplein in Veghel. Samen dragen we bij aan een beter milieu en minder verkeer”, vertelt Tine van der Doelen, van de bloemenspeciaalzaak.

“Vandaag besteld is morgen in huis, behalve op zaterdag en zondag. Alles uit de winkel in De Proeffabriek kan thuis worden bezorgd”, legt van der Doelen uit. Ze vervolgt: “Als je op het moment van bezorging niet thuis bent dan wordt het in overleg afgeleverd bij de buren. Of je nu een vers boeket wil, een mooie vaas of droog- of zijdenbloemen: alle producten kunnen thuisbezorgd worden.” De fietsende bezorgers van Groenbezorgen laten zien dat bezorgen ook duurzaam kan. Door het inperken van het aantal autostops dragen ze bij aan een beter milieu.

Ajax 
Het zijn drukke tijden voor Trendsetters. De evenementenbranche is weer aangetrokken en dus is Trendsetters door het hele land te vinden om het interieur en de styling voor events te verzorgen. “Daarbij zorgen onze bloemdecoraties voor de finishing touch. Afgelopen maand hebben we vanuit onze winkel de bloemdecoraties mogen verzorgen voor onder andere het kampioensfeest van Ajax, maar ook projecten waar BN’ers of leden van het Koninklijk Huis bij aanwezig zijn. Het is voor ons team een eer om voor deze projecten de bloemsierkunst te mogen verzorgen”, aldus Van der Doelen.

Bloemstylist
In de bloemenspeciaalzaak in de Proeffabriek arrangeren de stylisten van Trendsetters kunstzinnige creaties met verse producten. Dit doen ze voor zowel consumenten als voor evenementen. “We zijn nog op zoek naar een collega bloemstylist. Wij bieden je verantwoording om onze bloemenspeciaalzaak samen met ons tot een groot succes te maken. Daarnaast verzorg je bloemdecoraties voor de diverse evenementen”, besluit Van der Doelen.

Meer informatie is te vinden op: www.trendsetters.nl/vacatures. Of loop binnen bij de Bloemenspeciaalzaak in De Proeffabriek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant