Afbeelding
Foto:

Buffelrun: ‘Editie 2022 reeds voor driekwart uitverkocht’

Algemeen 669 keer gelezen

BOERDONK | “Ruim twee maanden voor het evenement is er een stormloop op de tickets voor de Buffelrun ontstaan”, meldt de organisatie van het obstakelparcours. “Mensen zijn bang om dit jaar buiten de boot te vallen.

Er zijn al ruim 6000 tickets verkocht voor het complete feestweekend in september. “Ongelooflijk maar waar en zeker ook iets om enorm trots op te zijn. Boerdonk staat weer op de kaart”, aldus de organisatie. “De recensies van de deelnemers zijn altijd laaiend. Het feit dat in 2021 de Buffelrun een volledige make-over heeft ondergaan heeft er voor gezorgd dat de deelnemers nog sneller tickets zijn gaan kopen.”

Tickets
De organisatie kijkt evengoed uit naar het evenement. “Het hele terrein is weer grondig gerestyled met extra kermisattracties en zelfs een speciaal bier terras. Vervoer van en naar de verschillende zichtpunten (die zijn uitgebreid met meer en nieuwe obstakels) is weer volledig geregeld. Wil je met de TukTuk, met een echte leenscooter of gewoon gezellig in de huifkar? Alles kan en mag. Toegang voor bezoekers is gratis maar mocht jij nog willen deelnemen op zondag: wacht dan niet te lang.” Inschrijven kan via buffelrun.nl. “Plezier gegarandeerd!”, besluit de organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant